Το σεξ με τη γυναίκα σας έχει χάσει το νόημά του, Athens Escorts

Τι να κάνετε αν το σεξ με τη γυναίκα σας έχει χάσει το νόημά του

Οι επιστήμονες συζητούν συνεχώς το θέμα της πολυγαμίας ή της μονογαμίας της ανδρικής φύσης. Στην πραγματικότητα, δεν παρατηρείται τίποτα τρομερό σε αυτό, μπορεί να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους και η φύση θα συνεχίσει να δημιουργεί άντρες και γυναίκες όπως έκανε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το ανδρικό σώμα σχεδιάστηκε αρχικά για πολλαπλές και ποικίλες σεξουαλικές επαφές. Κάθε φυτό έχει πολλή γύρη για να επικονιάσει τον μεγαλύτερο αριθμό λουλουδιών και τα λουλούδια, προκειμένου να έχουν κάτι να κάνουν για μια σημαντική χρονική περίοδο, χρειάζονται μόνο ένα μικρό σωματίδιο και δεν χρειάζονται πολλή γύρη.

Φυσιολογικά, οι γυναίκες είναι πιο συνεπείς με μια μονογαμική σχέση, καθώς δεν χρειάζονται περισσότερους από έναν συντρόφους για να γονιμοποιήσουν, να κυοφορήσουν και στη συνέχεια να μεγαλώσουν ένα παιδί. Για να γίνει αυτή η κοινωνία πιο σταθερή και ελεγχόμενη, δημιουργήθηκε ο θεσμός της οικογένειας, ο οποίος επιτρέπει σε μια γυναίκα να έχει υποστήριξη σε αυτό το δύσκολο έργο της δημιουργίας νέων ανθρώπων.

Ωστόσο, υπάρχουν πιο ιδανικά και αρμονικά παραδείγματα στη φύση που διασφαλίζουν την ύπαρξη βιώσιμων και ευημερούντων κοινοτήτων. Η υπερηφάνεια του λιονταριού (ένα λιοντάρι, το οποίο συνοδεύεται από μια σειρά θηλυκών λιονταρίνων που ζουν στην ίδια περιοχή) είναι ακριβώς ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα και, παρεμπιπτόντως, είναι τα λιοντάρια που είναι οι βασιλιάδες των ζώων, δηλαδή σχεδόν ιδανικά πλάσματα στο δικό τους περιβάλλον. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε τόσο μακριά στη ζούγκλα για παραδείγματα, επειδή σε πολλές μουσουλμανικές χώρες είναι πολύ φυσιολογικό να έχουμε πολλούς συζύγους και τέτοιες κοινωνίες είναι σταθερές.

Η έννοια του συζυγικού σεξ

Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να είστε λυπημένοι εάν το σεξ με την σύζυγό σας δεν είναι πλέον ευχάριστο και γενικά φαίνεται να είναι κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα απαραίτητο; Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει λόγος θλίψης εδώ, αν καταλαβαίνετε γιατί τέτοιο σεξ είναι απαραίτητο. Εάν αφήσουμε την καθαρά ηδονική πτυχή, τότε μιλάμε για τη θεμελιώδη δημιουργία απογόνων, για την οποία δεν απαιτούνται καθόλου πολλαπλές σεξουαλικές σχέσεις.

Έτσι, εάν το ενδιαφέρον για την σύζυγο έχει ξεθωριάσει, αυτό το γεγονός δεν πρέπει να θεωρείται παθολογία. Αυτή είναι η δράση των φυσικών μηχανισμών και, στην πραγματικότητα, πρέπει να μετακινηθείτε σε μια νέα σύντροφο ή να περιμένετε για εξαφάνιση, εάν η βιολογική ηλικία αντιστοιχεί και η βιολογική λειτουργία έχει εκπληρωθεί.

Ωστόσο, ο άνθρωπος κατακτά τη φύση εδώ και πολλά χρόνια και αυτό το γεγονός δεν πρέπει να παραμεληθεί. Τα ζεστά συναισθήματα για ένα αγαπημένο άτομο, η ανάγκη ανταλλαγής ζεστασιάς και ευχάριστων συναισθημάτων ενθαρρύνουν την αναζήτηση επιλογών που θα ξανά αναζωπυρώσουν το πάθος. Ευτυχώς, αυτό το πρόβλημα δεν είναι νέο και υπάρχουν αποτελεσματικές μέθοδοι.

Παιχνίδια ρόλων

Η επιθυμία να αλλάξετε συντρόφους είναι αρκετά φυσιολογική, αλλά εδώ μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τη δική σας ψυχολογία. Στην πραγματικότητα, η λαχτάρα για καινοτομία μπορεί να ικανοποιηθεί με τη βοήθεια παιχνιδιών ρόλων, όπου τα ζευγάρια εμφανίζονται σε μερικές νέες εικόνες και το σεξ, στην πραγματικότητα, γίνεται με δύο εντελώς νέους ανθρώπους που δεν έχουν γνωρίσει πριν. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά ένας τέτοιος μηχανισμός λειτουργεί, και αυτό καθορίζει τη μεγάλη φωτεινότητα των εντυπώσεων από παιχνίδια ρόλων, τη δημοτικότητα αυτής της μορφής σεξ.

Αλλαγή συντρόφων

Δεν θα συμφωνήσει η κάθε σύζυγος να αφήσει τον άντρα της σε μια άλλη. Ωστόσο, υπάρχει μια επιλογή που σας επιτρέπει να αποκτήσετε νόμιμα το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ακολουθήσετε το κάλεσμα της φύσης. Μιλάμε για ένα επαγγελματικό γραφείο συνοδών, για παράδειγμα, το AdultGreece.gr, του οποίου τα κορίτσια θα χαρούν να σας συνοδεύσουν και να σας δώσουν νέες σεξουαλικές εμπειρίες.

Μετά από αυτό, το ενδιαφέρον για την σύζυγο επανεμφανίζεται συχνά και οι θετικές εντυπώσεις αυξάνονται σημαντικά. Μερικές φορές είναι πολύ πιθανό να εξηγήσετε την κατάσταση στην σύζυγο και να αποκτήσετε μια νέα σεξουαλική εμπειρία μαζί, αυτό είναι πολύ δυνατό στο AdultGreece.gr. Αυτή η εμπειρία δεν είναι απάτη, αλλά θα κάνει τη σχέση σας πιο ανοιχτή και εμπιστοσύνης.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>