Τι είναι η Νυμφομανία, athens escorts, adultgreece

Τι είναι η Νυμφομανία

Η νυμφομανία είναι μια ασθένεια που εκδηλώνεται σε υπερβολικό υπερσεξουαλικό σύνδρομο. Μια νυμφομανής είναι μια γυναίκα που πάσχει από αυτή την ασθένεια. Το ίδιο το υπερσεξουαλικό σύνδρομο εκδηλώνεται με μεγάλη ανάγκη να λαμβάνει σεξουαλική ικανοποίηση, μερικές φορές, από οποιονδήποτε σύντροφο. Για μια τέτοια γυναίκα, η σεξουαλική επαφή γίνεται πολύ συχνά, και ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η ποικιλία τους, είναι πολύ δύσκολο για αυτήν να πάρει ευχαρίστηση (σωματικός οργασμός). Τέτοιες γυναίκες έχουν εξαιρετικά πλούσιες σεξουαλικές φαντασιώσεις και η συμπεριφορά τους συχνά απορρίπτεται στην κοινωνία.

Το όνομα “νυμφομανία” προέρχεται από την ελληνική λέξη “νύμφη”. Αυτά τα σκληρά μυθικά πλάσματα συχνά παίρνανε τη μορφή όμορφων νεαρών κοριτσιών και δελέαζαν τους άνδρες μαζί τους στο δάσος ή το άλσος, για σαρκικές απολαύσεις. Σε αυτούς τους θρύλους, οι άνδρες σπάνια έφευγαν ζωντανοί.

Οι άνθρωποι αποκαλούν τη νυμφομανία «λύσσα της μήτρας». Τις περισσότερες φορές, η ασθένεια εξηγείται από την παρουσία μιας ασθένειας στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Τέτοιες διαταραχές μπορεί να είναι πολλές ασθένειες, όπως: μανιοκαταθλιπτική ψύχωση, ασθένεια ενδοκρινικού συστήματος, σχιζοφρένεια, διανοητική καθυστέρηση, μερική εγκεφαλική βλάβη, κοινωνικότητα. Η νεύρωση, στην περίπτωση αυτή, είναι η πιο κοινή αιτία. Οι νευρωτικές παθήσεις αντιμετωπίζονται με ψυχοθεραπεία, φάρμακα και ειδική διατροφή.

Ο κίνδυνος των νυμφομανών

Αυτή η ψυχολογική ασθένεια μπορεί να επηρεάσει αρνητικά όχι μόνο την ίδια. Εάν μια νυμφομανής γυναίκα έχει σχέση με έναν σύντροφο, τότε κι αυτόςμπορεί επίσης να επηρεαστεί αρνητικά. Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνδρα και μια γυναίκα να ζουν πάντα σε ειρηνικά. Και οποιαδήποτε ψυχολογική απόκλιση μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση των περιπτώσεων κατά καιρούς. Οι νυμφομανής συχνά βρίσκονται στα πρόθυρα της ψυχολογικής εξάντλησης, μπορεί να είναι σε βαθιά κατάθλιψη, να εξασθενηθούν συναισθηματικά. Η πιο συνηθισμένη αιτία προβλημάτων είναι το συχνό σεξ με διάφορους συντρόφους. Εξαιτίας αυτών των επαφών, μια γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος ακούσια, χωρίς να ξέρει αργότερα ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Δεδομένου οι νυμφομανής δεν ανησυχούν πολύ για την εμφάνιση, το φύλο και την ηλικία του συντρόφου, μπορεί να προκύψει αιμομιξία. Πολύ συχνά αυτή η συμπεριφορά παρατηρείται σε οικογένειες όπου υπάρχει γονίδιο σχιζοφρένειας στην αρσενική γραμμή. Για μια τέτοια γυναίκα, όποιος “εμφανιστεί μπροστά της” θα είναι κατάλληλος για σεξουαλική επαφή. Μια τέτοια καταναγκαστική σεξουαλική επαφή συχνά οδηγεί σε τραγωδία.

Θεραπεία για την νυμφομανία

Η νυμφομανία είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ωστόσο, στην πράξη, οι πραγματικές γυναίκες με «λύσσα της μήτρας» είναι εξαιρετικά σπάνιες στον σύγχρονο κόσμο. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, 1 στις 2500 γυναίκες στην πραγματικότητα πάσχουν από αυτή την ασθένεια. Είναι η ικανότητα ελέγχου και περιορισμού της επιλογής του συντρόφου σας που διακρίνει μια πραγματική νυμφομανιακή από άλλες γυναίκες.

Όταν εντοπίζεται η νυμφομανία, συνταγογραφούνται ειδικά φάρμακα που βοηθούν στην ανακούφιση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Σε αυτό το στάδιο, συνιστάται να εισαγάγετε ορισμένες απαγορεύσεις στη διατροφή, όπως: αλκοόλ, σοκολάτα, πικάντικα πιάτα, θαλασσινά. Οτιδήποτε είναι φυσικό αφροδισιακό.

Στις συνεδρίες, ένας ψυχολόγος προσπαθεί να ανακαλύψει την πραγματική αιτία της υπερσεξουαλικής γυναίκας. Και επίσης γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί να απολαύσει σεξουαλική επαφή με έναν σύντροφο. Πολύ συχνά εντοπίζονται προβλήματα στην παιδική ηλικία, και αυτά που εμποδίζουν μια γυναίκα να ανακάμψει. Αυτά τα ψυχολογικά εμπόδια πρέπει να βρει ο γιατρός για να βοηθήσει σε μια πλήρη θεραπεία. Συχνά, οι ίδιες οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημά τους. Η νυμφομανία πρέπει να αντιμετωπιστεί και όχι να κατηγορηθεί. Εδώ, χρειάζονται γιατροί διαφορετικών προφίλ για να νικήσουν εντελώς την εμμονή.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>