Πως το Μέγεθος του Στήθους της Γυναίκας Επηρεάζει έναν Άνδρα | athens escorts

Το μέγεθος έχει σημασία ή πώς το μέγεθος του στήθους μιας γυναίκας επηρεάζει έναν άνδρα.

Για έναν άνδρα, τα γυναικεία στήθη χρησιμεύουν ως ένα είδος μέτρου ομορφιάς. Κάποιος προτιμά τα μικρά στήθη, λέγοντας τη διάσημη φράση: “Το βασικό είναι να ταιριάζει στην παλάμη του χεριού σας.” Για μερικούς, το ιδανικό γυναικείο στήθος είναι το τρίτο, τέταρτο και, για απόλυτη ευτυχία, το πέμπτο μέγεθος. Μόνο σε ένα πράγμα συμπίπτουν οι απόψεις των ανδρών: το στήθος πρέπει να είναι ελαστικό. Μια ολόκληρη συμβίωση πολλών παραγόντων μπορεί να επηρεάσει τη διαμόρφωση της άποψης ενός άντρα: από την ανατροφή, την κοσμοθεωρία, τις εκδηλώσεις και τις προτιμήσεις. Ένα άλλο πράγμα είναι περίεργο: τι σκέφτονται οι γυναίκες που αποτελούν ακούσια το αντικείμενο συζήτησης; Αυτό, καθώς και τα αποτελέσματα της έρευνας στον τομέα της ψυχολογίας του γυναικείου στήθους, απόψεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες, θα συζητηθούν στο άρθρο μας.

Ποια μεγέθη αρέσουν στους πλούσιους άντρες;

Τι καθορίζει τις απόψεις των ανδρών για την ομορφιά του γυναικείου στήθους; Αποδεικνύεται ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της κατάστασης και των προτιμήσεων ενός ατόμου. Στην Ταϊλάνδη, πραγματοποιήθηκε μια ανεξάρτητη μελέτη στην οποία δείχτηκαν στους άνδρες πέντε εικόνες. Σε αυτά, με τη μορφή ενός κινούμενου, σχεδιάστηκε η ίδια γυναίκα. Οι διαφορές μεταξύ των εικόνων ήταν μόνο στο μέγεθος του στήθους. Με τη σειρά του, καθένας από τους άνδρες είχε κάποια κοινωνική κατάσταση. Όταν δόθηκαν οι βαθμολογίες, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι πλούσιοι άνδρες (με υψηλή κοινωνικοοικονομική κατάσταση) επέλεξαν γυναίκες με μικρά ή μεσαία στήθη. Οι νέοι με πιο μέτρια εισοδήματα και χαμηλότερη κοινωνικοοικονομική κατάσταση προτιμούσαν τις γυναίκες με μεγάλα στήθη.

Έναν πεινασμένο άνδρα δεν τον ενδιαφέρουν τα μικρά στήθη

Οι επιστήμονες δεν σταμάτησαν στα επιτευχθέντα αποτελέσματα της έρευνάς τους. Ένα άλλο τεστ έγινε, στο οποίο πάλι συμμετείχαν οι άνδρες. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν τα πορτοφόλια τους διαφορετικά, αλλά το στομάχι τους. Το πείραμα διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο και περιλάμβανε 64 πεινασμένους και 58 άντρες που τρέφονταν καλά. Η έκπληξη των ερευνητών όταν είδαν τα αποτελέσματα: οι άνδρες που βιώνουν πείνα επέλεξαν τις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Όσοι μόλις είχαν φάει, επέλεξαν μεσαία ή μικρά μεγέθη, λιγότερο συχνά – τα μεγάλα στήθη. Τι συμβαίνει λοιπόν; Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένας πεινασμένος άνδρας θεωρεί τα μεγάλα στήθη μιας γυναίκας ως πηγή τροφής του. Προφανώς, ο θηλασμός που έλαβε στην παιδική ηλικία επηρεάζει, οπότε καθένας από αυτούς τους ανθρώπους έκανε την επιλογή του σε υποσυνείδητο επίπεδο. Οι απόψεις διαιρέθηκαν. Το δεύτερο μέρος των ερευνητών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μια γυναίκα με μεγάλο στήθος παρουσιάστηκε σε έναν άνδρα ως ένα είδος πόρου. Άγνωστο όμως παραμένει τί είδους πόρος.

Ποιο μέγεθος διάλεξαν οι σεξιστές;

Η τρίτη μελέτη αφορούσε άνδρες με σεξιστικές απόψεις σχετικά με την κατανομή των ρόλων των γυναικών και των ανδρών στην κοινωνία. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι άνδρες με παρόμοια διάθεση προτιμούσαν μεγαλύτερα στήθη. Για αυτούς, ήταν η προσωποποίηση της γυναικείας ομορφιάς, της αδυναμίας και της ευγένειας. Μια τέτοια γυναίκα πρέπει να γεννήσει παιδιά, να τα ταΐσει με τα μεγάλα στήθη της και επίσης να ευχαριστήσει έναν άνδρα. Αυτός είναι ο ρόλος του στην κοινωνία, κατέληξαν οι σεξιστές.

Η ίδια μελέτη διεξήχθη με άνδρες που ήθελαν να ζήσουν τη χαρά του να είσαι γονέας. Προτιμούσαν τις εικόνες γυναικών με μεγάλα στήθη, που θεωρούσαν ότι θα ήταν καλύτερα για τη σίτιση μωρών.

Τι σκέφτονται οι γυναίκες;

Ταυτόχρονα, οι γυναίκες που θα ήθελαν να αλλάξουν το μέγεθος του στήθους τους και το σχήμα τους αποτελούν σχεδόν το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αποδείχθηκε ότι ένας τεράστιος αριθμός ανδρών προτιμούν μικρά στήθη. Τι ωθεί όμως τις γυναίκες στο να κάνουν πλαστική; Οι λόγοι, προφανώς, δεν βρίσκονται μόνο στους άνδρες. Οι γυναίκες μπορούν να επηρεαστούν από ανατροφή τους, καθώς και από τις τάσεις αυτοκτονίας. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, μεταξύ των γυναικών που έχουν αλλάξει το μέγεθος του μαστού τους, υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό στην τάση αυτοκτονιών. Ο λόγος για τον αυτοτραυματισμό τους δεν είναι τα εμφυτεύματα, αλλά τα ήδη υπάρχοντα ψυχικά τραύματα που τα αναγκάζουν να αλλάξουν το σώμα τους, δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να γίνει αποδεκτό και να αγαπηθεί.

Υπάρχει μια άλλη μελέτη που έχει δείξει ότι οι γυναίκες που είναι ικανοποιημένες με το στήθος τους είναι λιγότερο πιθανό να αρρωστήσουν με καρκίνο του μαστού, επίσης έχουν την ικανότητα να επιτύχουν οργασμό μόνο από το χάιδεμα των θηλών τους.

AdultGreece.gr

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>