Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το σεξ

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το σεξ

Το σεξ είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής όλων. Με τη βοήθειά του, συνειδητοποιούμε φυσιολογικές και ψυχολογικές ανάγκες. Επιπλέον, το σεξ είναι συχνά θέμα συζήτησης και αντιπαραθέσεων. Για να έχετε το δικό σας σύνολο ενδιαφέρων γεγονότων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της συζήτησης ως επιχειρήματα ή απλώς για να υποστηρίξετε τη συνομιλία, προσπαθήστε να θυμάστε τουλάχιστον μερικά από τα ακόλουθα.

Γεγονός 1: Το σεξ μπορεί να είναι φάρμακο

Το σεξ δεν είναι μόνο ευχάριστο, αλλά και καλό για το σώμα. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να καταπολεμήσετε με επιτυχία πονοκεφάλους και ημικρανίες, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και πολλές ψυχοσωματικές διαταραχές. Το sex ανακουφίζει από το άγχος και έχει ένα ισχυρό χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, παράγονται πολύ περισσότερες φυσικές ορμόνες από αυτές που μπορούν να ληφθούν από τη χρήση ενεργειακών ποτών ή φαρμάκων. Επομένως, μην παρενοχλείτε το σώμα σας με όλα τα είδη χημείας. Καλύτερα απλά να κάνετε σεξ με τον/την σύντροφό σας πιο συχνά!

Γεγονός 2: Οι ιστορίες αγάπης κάνουν τις γυναίκες πιο παθιασμένες

Μην χλευάζετε γυναίκες και κορίτσια που διαβάζουν ερωτικά βιβλία. Θα πρέπει να τα δεις πιο προσεκτικά. Σύμφωνα με έρευνα ερευνητών σεξ σε κορυφαίες χώρες του κόσμου, οι νεαρές κυρίες που λατρεύουν αυτό το είδος ανάγνωσης είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε συχνό σεξ. Οι στατιστικές λένε ότι, χάρη στις ιστορίες αγάπης, οι γυναίκες είναι σχεδόν διπλάσιες από αυτές που προτιμούν πιο σοβαρή λογοτεχνία. Είναι λοιπόν προς το συμφέρον οποιουδήποτε άνδρα να βεβαιωθεί ότι η αγαπημένη του έχει πάντα έναν όγκο ενός νέου μυθιστορήματος στο κομοδίνο.

Γεγονός 3: Το μέγεθος δεν έχει σημασία!

Ήρθε η ώρα για τους άνδρες να σταματήσουν να ανησυχούν για το μέγεθος των αναπαραγωγικών οργάνων τους Το άγχος και οι ανησυχίες για αυτό είναι ένας από τους κύριους λόγους για την αποτυχημένη έναρξη της σεξουαλικής ζωής και την ανάπτυξη της πρώιμης ανικανότητας. Οι άντρες δίνουν μεγάλη προσοχή στο μέγεθος του πέους. Οι γυναίκες ουσιαστικά δεν ενδιαφέρονται τόσο γι αυτό. Δεν πρέπει να είστε ίσοι με τους δημοφιλείς ηθοποιούς πορνό, επειδή το κανονικό μήκος του πέους είναι ένα μέτριο 10-12 εκατοστά. Και αν το πέος σας δεν φτάσει καν σε τέτοιου είδους δείκτες, τότε οι περισσότερες γυναίκες απλά δεν θα το παρατηρήσουν ή θα προτιμήσουν να παραμείνουν σιωπηλές. Περισσότερη αυτοπεποίθηση και μπορείτε να καταφέρετε πολλά!

Γεγονός 4: Οι γυναίκες δεν έχουν λιγότερα κόμπλεξ από τους άνδρες.

Επιστήμονες που μελετούν τη σεξουαλική συμπεριφορά ισχυρίζονται ότι σχεδόν οι μισές από τις σημερινές γυναίκες πάσχουν από αυτο-αμφιβολία. Η συνέπεια είναι ότι τείνουν να κάνουν σεξ μόνο όταν είναι μεθυσμένες. Μερικά ποτήρια κρασί ή πιο δυνατά ποτά επιτρέπουν στις κυρίες να πάρουν θάρρος και να αποφασίσουν για ένα απελπισμένο βήμα όπως η σεξουαλική επαφή. Είναι ενδιαφέρον ότι περίπου το 6% των γυναικών δεν είχαν κάνει ποτέ σεξ χωρίς πρώτα να πιούν αλκοόλ.

Γεγονός 5: Πολλά γυναικεία σεξουαλικά κατορθώματα βασίζονται σε δημοσιεύσεις περιοδικών.

Σχεδόν κάθε σύγχρονο περιοδικό έχει άρθρα σχετικά με το σεξ. Εκεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες για αποπλάνηση, προτάσεις για το πώς να ξυπνήσετε έναν άνδρα, περιγραφές διαφόρων παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Είναι τέτοιες δημοσιεύσεις που συχνά γίνονται πηγή έμπνευσης και ο λόγος που η σύντροφός σας ξαφνικά προσελκύεται σε κατορθώματα ασυνήθιστα γι ‘αυτήν. Ξαφνικά έχει ένα κοστούμι νοσοκόμα, κεριά και ένα έτοιμο σενάριο για ένα ερωτικό βράδυ. Μην φοβάσαι! Πιθανότατα, στο τελευταίο τεύχος βρήκε πολύ πειστικές συμβουλές που πρέπει να εφαρμοστούν αμέσως. Οι άνδρες μπορούν μόνο να χαλαρώσουν και να το διασκεδάσουν!

Γεγονός 6: Οι γονείς είναι κάτοχοι αρχείων.

Ο αιγυπτιακός Φαραώ Ramses II μπορεί να καυχηθεί όχι μόνο για μια μακρά ζωή σαν κυβερνήτης, αλλά και για τον αριθμό των απογόνων του. Για 87 χρόνια, ο μονάρχης κατάφερε να κάνει 187 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες. Και ένας από τους μαροκινούς ηγέτες του 18ου αιώνα κατάφερε να γίνει ο πατέρας 342 κοριτσιών και 535 αγοριών. Αυτό επιβεβαιώνεται από σχετικές εγγραφές. Μεταξύ των γυναικών, η υπεροχή ανήκει σε μια απλή ρωσική αγρότισσα γυναίκα. Κατάφερε να γεννήσει έως και 69 παιδιά. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε 27 εγκυμοσύνες. Δεκαέξι φορές ήταν δίδυμα, επτά περιπτώσεις ήταν τρίδυμα και τέσσερις φορές γέννησε τετράδυμα. Κάθε περίπτωση αξίζει ένα δημογραφικό έπαθλο!

Γεγονός 7: Κουράζονται ακόμη και από το σεξ.

Ο διάσημος καπετάνιος Κουκ, που αργότερα τρώγεται από άγριους, έκανε πολλά ταξίδια. Έτσι, το 1777 έτυχε να επισκεφτεί τα βασίλεια της Τόνγκα στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκείνη την εποχή εκεί κυβερνούσε ένας βασιλιάς με το όνομα Fatafehi ​​Paulaha. Ένα από τα προνόμια του μονάρχη ήταν η ικανότητα στέρησης παρθενιάς ντόπιων κοριτσιών. Ο αριθμός των υποκειμένων αυτού του κυβερνήτη ήταν τόσο μεγάλος που έπρεπε να δείξει έλεος σε τουλάχιστον τρία κορίτσια την ημέρα. Ήταν τόσο κουρασμένος από αυτό που κυριολεκτικά με δάκρυα στα μάτια του, παραπονέθηκε σε έναν ξένο ταξιδιώτη. Προφανώς, οι ντόπιοι δεν κατάλαβαν καθόλου αυτές του τις θλίψεις.

Γεγονός 8: Διαφορές στον οργασμό ανδρών και γυναικών.

Ο οργασμός είναι ασαφές. Για παράδειγμα, οι άντρες σχεδόν πάντα φτάνουν στο επιθυμητό σημείο. Μεταξύ των γυναικών, ο αριθμός αυτός είναι περίπου τέσσερις φορές μικρότερος. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του όμορφου φύλου έχουν μακρύτερους και λαμπερότερους οργασμούς. Εκτός αυτού, κάθε εκατοστή γυναίκα μπορεί να πάρει ικανοποίηση χωρίς σεξ. Θα χρειαστεί μόνο διέγερση του στήθους.

Γεγονός 9: Άνδρες με δύο πέη, υπάρχουν και αυτό είναι το πρόβλημά τους.

Στην ιατρική, μερικές φορές καταγράφεται μια σπάνια ασθένεια – diphallaspartus. Είναι όταν ένας άντρας μεγαλώνει όχι ένα, αλλά δύο μέλη ταυτόχρονα. Δυστυχώς, αυτή είναι μια σοβαρή κατάσταση που έχει πολλές παρενέργειες. Για παράδειγμα, οι άνδρες με δύο άκρα είναι πάντα στείροι. Επιπλέον, το δεύτερο μέλος μπορεί να αναπτυχθεί ακριβώς πάνω στο πρώτο. Αυτό δεν είναι καθόλου αισθητικά ευχάριστο και δεν συμβάλλει στη δημοτικότητα των γυναικών. Επιπλέον, η παρουσία δύο μελών μπορεί να συνοδεύεται από στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα, κάτι που είναι πολύ θλιβερό.

Γεγονός 10: Το μεγαλύτερο χαρέμι.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι ανατολικοί σουλτάνοι και οι ηγέτες είχαν συχνά χαρέμι. Η πολυγαμία εκεί θεωρείται φυσιολογική και επιθυμητή. Ωστόσο, ένας από τους Ινδούς βασιλιάδες έχει γίνει πραγματικός πρωταθλητής σε αυτό το θέμα. Ο Tamba Baranas, που έζησε τον 6ο αιώνα, συγκέντρωσε περισσότερες από 16 χιλιάδες (!) Γυναίκες από όλο τον κόσμο στο χαρέμι ​​του. Δεν είναι γνωστό με βεβαιότητα εάν ο κυβερνήτης ήταν σε θέση να εκπληρώνει τακτικά τα συζυγικά του καθήκοντα, αλλά ο συνολικός αριθμός συζύγων και παλλακίδων είναι σχεδόν αξιόπιστος.

Γεγονός 11: Αραβικά σεξουαλικά αρχεία.

Ένας από τους πιο διάσημους εραστές είναι ο Βασιλιάς Ibn Saud της Σαουδικής Αραβίας. Είναι γνωστό ότι ανέβηκε στο θρόνο σε ηλικία 12 ετών. Από τότε, ο βασιλιάς έπρεπε να κάνει σεξ τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Όλες οι υποθέσεις καταγράφηκαν αυστηρά σε δικαστικά έγγραφα και χρονικά. Ο Ibn Saud απλώς δεν είχε καθόλου ρεπό ή άλλους λόγους για να αρνηθεί δύο σεξουαλικές πράξεις την ημέρα. Μ αυτόν το ρυθμό, ο βασιλιάς έζησε μέχρι τα 73 του χρόνια, πράγμα που αξίζει τον σεβασμό.

Γεγονός 12: Το κόστος των προφυλακτικών για την ανθρωπότητα.

Τα προφυλακτικά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αντισύλληψης σήμερα. Χρησιμοποιούνται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των πιο συντηρητικών χωρών με ισχυρές θρησκευτικές παραδόσεις. Συνολικά, η ανθρωπότητα ξοδεύει περίπου 6 έως 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτά τα προϊόντα. Ο μεγαλύτερος αριθμός προφυλακτικών παράγεται και χρησιμοποιείται στην Ταϊλάνδη. Τα πιο ποιοτικά προφυλακτικά θεωρούνται τα βρετανικά προφυλακτικά.

Γεγονός 13: Η απάτη από τους άνδρες συχνά τελειώνει άσχημα.

Είναι γνωστό ότι πολλοί άντρες ονειρεύονται να πεθάνουν ενώ κάνουν σεξ. Δεν πρόκειται για σπάνια περίπτωση. Ωστόσο, ένα άλλο γεγονός είναι ενδιαφέρον εδώ. Βρίσκεται στο γεγονός ότι περίπου το 86% των ανδρών που πέθαναν κατά τη διάρκεια των ερωτικών απολαύσεων δεν το έκαναν με τις γυναίκες τους, αλλά κατέστρεψαν την ημέρα για τις ερωμένες τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο Χονγκ Κονγκ, οι γυναίκες που καταδικάζουν έναν σύζυγο σε απιστία, έχουν το δικαίωμα να τους σκοτώσουν. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με γυμνά χέρια χωρίς τη χρήση εργαλείων. Αλλά θα μπορούσε να είναι μια επιθυμία, σωστά, κυρίες;

Μη διστάσετε να μιλήσετε για σεξ. Αυτό είναι ένα αρκετά αξιόλογο θέμα με πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Όσο περισσότερο γνωρίζουμε για το σεξ και όλα όσα σχετίζονται με αυτό, τόσο πιο ολοκληρωμένη και ευχάριστη θα είναι η ζωή μας. Έτσι λοιπόν, μακριά το ταμπού και η μισαλλοδοξία! Ήρθε η ώρα για τη σεξουαλική ελευθερία και την εκπαίδευση. Ας προσπαθήσουμε να έχουμε τη μέγιστη ευχαρίστηση και να επωφεληθούμε από αυτό!

Athens Escorts

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>